Spread the love

Eten is een onderdeel van ons leven dat we onderschatten. We zijn ons minder bewust van het voedsel dat we doorbranden. We verlaten ons lichaam om de constante mishandeling van ons dagelijks leven en onze manier van leven te beheersen. Wij mensen, zonder ons lichaam te onderschatten, moeten welzijn scheppende kaders maken en een eenheid construeren met voedsel, nuttige activiteiten, yoga, herstellende ademhaling en reflectie, rust en rust en diep bewust en bewust zijn. Deze middelen worden omgezet in een beter uithoudingsvermogen, kracht, tonus en energie met accentuering van het algehele lichaam als een element dat de nadruk legt op gezondheid en welvaart.

Het voedsel dat we eten vormt het kader voor elke cel en elk weefsel in ons lichaam. De motivatie achter voedsel is om ons te ondersteunen, standvastigheid te ontwikkelen en dwingende energie te geven. Maaggerelateerde concordantie is de sleutel voor de komst van deze cruciale energie die nodig is voor een gezond leven. De studie van Ayurveda – de fantasierijke en productieve levenswetenschap – zegt dat alle aspecten van onze hersenen en ons lichaam worden beheerd door de DOSHAS – de bio-krachtige kracht of componenten die het leven ondersteunen. Verfijnde, bereide en bewaarde voedselvariëteiten zijn voor het grootste deel absoluut zonder deze voeding en essentieelheid. Gezonde, rauwe en reguliere voedselsoorten die de enorme energie hebben verbruikt en echt worden beschuldigd van overvloedige neerslag en daglicht, moeten ten volle worden gebruikt voor welzijn en welzijn.

Voor de meesten van ons is het eten van lekker eten gewoon nog een taak en iets onbeduidends om te doen. Velen van ons zijn zich echt bewust van de manier waarop lekker eten bovennatuurlijke gebeurtenissen in onze cellen en weefsels uitvoert en is verantwoordelijk voor 80% van onze verandering. Voedsel heeft ook een subtiele invloed op onze hersenen. Voedsel speelt een essentiële rol bij het beïnvloeden van ons geestesgedrag, onze mentaliteit en standpunten en bij het omgaan met druk. Het zijn deze gezonde, regelmatige voedingssoorten die ons welzijn en kracht bieden die ons bevrijden en beschermen tegen ziekten. Studies hebben aangetoond dat er twee voedingscycli in het menselijk lichaam zijn die het lichaam in stand houden en zuiveren en die moeten worden gestuurd met aanvaardbare en redelijke voedingsgewoonten. Wanneer het genegeerd wordt, kan het leiden tot de ontwikkeling van vergiften die de oorzaak zijn van over het algemeen mentale en feitelijke degeneratie.

Welzijn is niet alleen een buitengewoon lichaam of een getal van nul, maar omvat feitelijk welzijn, geesteswetenschap en buitenaardse ontwikkeling en onze inspanningen zouden een geïntegreerde methode voor gezondheid moeten zijn. Om dit te bereiken, eet geschikte voedselbronnen die ons maaggerelateerde kader niet desintegreren. Inderdaad, ik bedoel, ga heel eenvoudig over al die waardeloze voedingsmiddelen, frisdranken, levenloze, koude voedselbronnen en overdreven vlees eten en sterke drank. Als alles gelijk is, begin biologische producten, groenten, noten en voedselvariëteiten te koesteren in hun gemeenschappelijke gezonde structuur. Het is van cruciaal belang om ‘rekening te houden met je verlangen en je honger niet te bederven’. Ik moedig je aan om dit te volgen en het niet als een ‘dieet’ te beschouwen. Het wordt niet alleen voorgesteld voor gewichtsvermindering. In werkelijkheid is het een belangrijk onderdeel van een gezonde manier van leven.

Written by 

Leave a Reply

Your email address will not be published.