Spread the love

Een reiziger is een persoon die vaak of af en toe reist. Er zijn veel verschillende soorten reizigers. Ze omvatten toeristen, gap -packers, backpackers en flash packers.

In sommige culturen kan een reiziger worden gedefinieerd als een backpacker. Een backpacker is een persoon die zijn bezittingen in een tas of pakket draagt. Een backpacker kan ook worden beschouwd als een expat. Een expat is een buitenlandse onderdaan die in een ander land woont, meestal voor een bepaalde periode. Het woord reiziger is gespeld met twee s in de Verenigde Staten en Canada, en een enkele S in het VK.

Volgens sommige bronnen kan de term reiziger verwijzen naar een persoon die van de ene planeet naar de andere reist info over werken in Portugal. In dit geval is het niet nodig om het doel van de personen te onderscheiden.

Sommige mensen geloven dat de reiziger een verband heeft met licht. Het is echter niet precies bekend hoe deze verbinding werkt. Desondanks is de naam van de reizigers afgeleid van het woord reiziger en impliceert het frequent reizen.

Er zijn verschillende conflicten opgetreden tussen de reiziger en mensen. Meestal waren dit pogingen om de reiziger te vernietigen of om deze voor zichzelf te claimen. Het meest recente conflict betrof het Red Legion van Cabal Empires, geleid door Dominus Ghaul. De Legions Major Invasion of Earth werd uiteindelijk verslagen.

De reiziger heeft talloze intelligente soorten bezocht. Het heeft geholpen bij het terraforme onherbergzame planeten. Het heeft ook geholpen om onstabiele banen opnieuw af te stemmen. De reiziger heeft nooit meer van zijn aanwezigheid bekend gemaakt dan nodig.

Written by 

Leave a Reply

Your email address will not be published.